Päivä kanssani

Ennin blogissa on ollut sellaisia ”päivä kuvina” -postauksia, joita jostain syystä munkin on kuumotellut tehdä. Keskiviikkona (en kerennyt julkaisemaan aikaisemmin – oli melkoinen pino kuvia, mistä valita!) päätin vihdoinkin toteuttaa aikeeni, ja räpsäisin ensimmäisen kuvan heti, kun silmät aamulla aukesivat. Kamera kulki mukana koko päivän ja tallensi kaiken oleellisimman aina nukkumaanmenoon saakka, paitsi lahjaksi ostamani viinipullon, josta otettu kuva jotenkin tuhoutui. Ja näköjään iltapesunkin, mutta kaikkea ei nyt voikaan muistaa.

Keskiviikko oli varsin rento koulupäivä. Ei muuta kuin tervetuloa viettämään päivää kanssani! Because a day with me is a day well spent! ;–)

aamupeipposet aamupesut aamunaamataamupalaaamumaisematpäivämaalauspäiväpannatpäivävalvepäiväkauppahalli päivälätty päivädodopäiväpyöräilypäiväavaimetpäivälenkkipäiväunetpäiväruokapäiväonnet päiväonnipäiväajelua päiväostoksetpäiväohjelmatpäivänukkumaanEttä sellainen keskiviikko! Keskiviikon jälkeen on tosin sattunut vaikka ja mitä, pitäisi tässä postata vähän koiraturinoita ja ruokajuttuja, jahka maltan istahtaa tämän blogin ääreen uudemman kerran! Näkemisiin siis!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s