Koiraparturin pikkupulmat

Pari-kolme kertaa vuodessa tapahtuu jotain hauskaa: Ulla saa uuden lookin, kun turkki trimmataan lyhyeksi. Nyt oon pari kertaa tullut Raaheen toimittamaan asiaa, mutta trimmikone on temppuillut ja oikein kunnolla! Ekalla kerralla sain pöydän kuntoon ja koiran pöydälle, mutta siihen se sitten jäikin. Konetta käytettiin liikkeessä, ja seuraavalla kerralla ehdittiin vetää selästä siipale karvoja, kunnes rakkine sanoi taas sopimuksen irti.

Seuraavana päivänä hankittiin uusi terä. Aloitettiin toiveikkain mielin trimmaus alusta, napattiin vielä Ullan kanssa kiva yhteiskuvakin:

parturointia3 Mutta sitten – yllätys yllätys – kone lakkasi taas toimimasta. Surisi ja hurisi vaan ei leikannut mitään. Ulla sai ansaitsemansa tauon ja vilvoitteli varsin hupaisassa kampauksessaan. Trimmaajan piti avata siideripullo, Ulla hörppi vettä. Molemmille oli ehtinyt tulla melko kuuma.

parturointi parturointi2Hetken värkkäämisen jälkeen trimmeri suostui taas yhteistyöhön, tosin varsin laihoin tuloksin. Ehdin siistiä hännän ja kasvot, kunnes leikattiin taas tyhjää.

parturointia5

Konetta ei saatu sen kummemin enää toimimaan, ja Ulla jäikin pörhistelemään lattialle kertyneisiin villakasoihin jättimäisissä tassuissaan, pitkissä vatsakarvoissaan ja epätasaisissa kyljissään. Vein sen suihkuun ja huuhtelin irtokarvat, mutta ei voinut mitään, Ullan ulkoasu jaksaa naurattaa edelleen, ja meidän urakka jatkuu maanantaina, kun saadaan toivottavasti uutta konetta kehiin.

Toivon mukaan se on sitten kevään viimeinen trimmikerta. Tiistaina kun pitäisi päästä palaamaan Ouluun ja  viettämään leffailtaa kaverin kanssa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s