Suurisydäminen surupasta

Nyt on kuulkaas jotain hyvää tarjolla! En nyt yleensäkään jaa huonoja reseptejä, mutta tätä on pakko kehaista erikseen: kannattaa ihan ehdottomasti kokeilla. Oli tuossa hetki sitten tarvetta lohturuoalle (mun lempijulkkispari eros, ja olihan se kauheeta!), ja tämä pasta ajoi asiansa paremmin kuin hyvin. Se sai nimekseen surupasta. Se on helppo, nopea ja luotettava kaveri. Ja piristävän oranssikin.

surupastaSurupasta (aka tomaatti-kermapasta)

  • taglietellepastaa neljälle
  • sipuli
  • muutama valkosipulinkynsi
  • voita
  • purkki tomaattimurskaa
  • kuivattuja yrttejä mausteeksi
  • purkki ruokakermaa
  • parmesanjuustoa
  • suolaa, pippuria
  • rucolaa

Laita vesi kiehumaan ja silppua sipulit sillä välin. Kuullota ne pehmeiksi voissa, lisää sitten tomaattimurska ja keittele kasaan muutama minuutti. Mausta suolalla, pippurilla ja valitsemillasi yrteillä. Vedä sileäksi esimerkiksi sauvasekoittimella, lisää kerma ja raastettua parmesania ja kuumenna uudelleen niin, että juusto sulaa. Kun pasta on keitetty ja kypsää, kaada se kastikkeen sekaan. Pyörittele sekaan tuoreen rucolan kanssa – jätä osa korikseeksi annoksen päälle!

Hukuta murheesi ja lapo suuhun. Extrapisteitä vuohentuorejuustoköntistä pastan päällä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s