Hyvien valintojen huhtikuu

 

Tuli tässä sellainen päähänpisto, että voisi viettää lihattoman huhtikuun. Tai no, pääsiäisenä tuli syötyä lammasta ja tänään thaimaalaista, joka sisälsi kanaa, mutta sitten huomisesta alkaen. Kasvissyönti ei ajatuksena nyt ole uusi, sillä olen joskus kokeillut lyhyitä kasvisruokakausia, mutta mikseipä uudestaan! Tällä hetkellä syön lihaa aina silloin tällöin, mutta äskettäin näkemäni kuvasarja kukonpoikasista pisti ajatukset rullaamaan taas sitä rataa, että tässä sitä ollaan.

Kasvissyöjäksi taikka vegaaniksi heittäytyminen ei olisi kohdallani ihan mahdoton ajatus – en vain ole ainakaan vielä saanut aikaiseksi, vaikka lihatuotannon julmuus on kyllä hyvin tiedossa ja eläinten oikeudet lähellä sydäntä. On niin helppo pysytellä mukavuusalueella ja välillä mennä sieltä, mistä aita on matalin. Toisaalta olen puolitosissani miettinyt, että hankkisi metsästyskortin ja opettelisi käymään metsällä, niin saisi silloin tällöin syödä riistaa. Ajatus on jostain syystä herättänyt suunnattomasti hilpeyttä lähipiirissä…

Tämän blogin tarkoitus ei ole kuitenkaan blastata täysin rinnoin, mutta vilkaiskaapa toki alla oleva ihmisen ja luonnon suhteesta kertova animaatio, joka on mielestäni ihan mainio!

Ajatuksia herättävä, vai mitä?

Nyt ollaan kyllä kivan äärellä, kun saa kehitellä ja kokeilla uusia kasvisruokareseptejä kuukauden ajan! Tekaisin tässä illalla jo kurpitsapiirakan, perunarieskoja ja uunibataatteja, mutta huomenna voisi kokata jotain vähän ruokaisempaakin. : )

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s