Voimien keruuta

Huhhuh, mikä viikonloppu. Voimia vievä ja niin kuluttava, olen rättipoikki ja jos voisin, nukkuisin ja lepäilisin vain pari päivää. Lähdin siskon kanssa Helsinkiin pitkäksi viikonlopuksi, meillä oli liput Adam Lambertin konserttiin (!!!) ja tarkoitus oli nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta ja pitää hauskaa.

vkl

Keikka oli mieletön. Viihdyttävä, hauska, seksikäs ja täynnä positiivista energiaa. Adamin ääni on livenäkin niin upea, huijui ja oksat pois! Vieläkin hyrisyttää kun muistelen perjantain show’ta.

Olen saanut viimeisen kahden vuoden aikana Adamin musiikista sellaisen määrän voimaa, ettei tosikaan. Eikä vain musiikki, vaan koko mies sen takana: asenne ja arvot, tämän kampanjoimat asiat, luja vahvuus ja itsevarmuus. Idolini löytyi ollessani parikymppinen!

vkl2vkl3vkl5Keikan odottamisen lisäksi oon muutenkin ollut tosi onnellinen elämääni viime aikoina. On tuntunut että kaikki menee luvattoman hyvin. Ihania asioita tapahtuu yksi toisensa perään ja maailma tuntuu hymyilevän mun kanssa. Jotakin oli silti kai otettava pois – pelkästään tän myöntäminen sattuu, mutta tyttöystävän kanssa erottiin keikan jälkeisenä päivänä.

En halua pureutua sen kummemmin syihin, miksi näin tapahtui. Oon vaan onnellinen, että tutustuin siihen tyttöön, koin vaikeuksista huolimatta upeita kuukausia. Yksi osa musta haluaisi jäädä paikoilleen ja rypeä surussa. Toinen tietää ettei tuleen saa jäädä makaamaan.

Päädyin tilanteeseen, johon toivoin etten joutuisi, mutta nyt pitää olla vahva, pitää olla hyvä, pitää surra jos siltä tuntuu, mutta pitää myös iloita. Pitää pärjätä. Ensin piti myös romahtaa ja seota vähän niin kuin suomalaisilla on tapana, mutta huomenna taidan herätä aikaisin ja mennä kouluun. Kävin papalla ja sain kotiintuomiseksi kasan räsymattoja. Leikkasin hiukset.

Jostain on aloitettava.

vkl6

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Voimien keruuta

  1. Nitsku

    Aijjai namnam mikä Adam-kuumis ja Tipu-kuumis! ❤
    Kaikesta tullaan selviämään! Ihanasti mattojakin meillä on!

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s