Minä tahdon naimisiin

Yksi haaveistani on melko perinteinen: tahdon naimisiin. Suunnitella unelmahäitä, pukeutua häikäisevän kauniiseen mekkoon, sanoa tahdon ja pujottaa sormus rakkaan sormeen. Kiirehtiä viettämään kuherruskuukautta jonnekin upeaan paikkaan. On kuitenkin varsin epätodennäköistä, että astelisin avioliiton auvoiseen satamaan miehen kanssa. On kuitenkin täysin mahdollista, että tulevaisuudessa, ehkä muutaman vuoden kuluttua, saan solmia liiton sellaisen naisen kanssa, jota rakastan.

Siihen minä, ja moni muu häistä unelmoiva suomalaishomo, tarvitsemme muiden apua. Suomi on Pohjoismaiden ainoa maa, jossa ei vielä päde tasa-arvoinen avioliittolaki. Parisuhteen rekisteröinti ei takaa samoja oikeuksia pareille kuin naimisissa oleville.

Onneksi on Tahdon2013 : Kansalaisaloita tasa-arvoisen avioliittolain puolesta.

tumblr_md357etcqd1rd51m3o1_500tumblr_mh9t292U8K1qzevcyo1_500marriage

Mahdollisuus avioliittoon pitäisi kuulua kaikille suomalaisille. Sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Epäilyttääkö? Vilkaisepa vaikka tätä blogikirjoitusta. Kuuntelepa vaikka tämä biisi. Entä miltähän näytti New Yorkissa päivä, jolloin samaa sukupuolta olevat pääsivät naimisiin? Tältä. Ja kuinka Washingtoinssa juhlittiin? Näin. Entä milloin Suomessa päästään viettämään yhtä onnellista päivää? Allerkirjoita täältä.

Oikein hyvää tasa-arvon päivää!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s