Ystävä tuli yökylään

Minulla on ystävä. Hän on hauska, hurmaava ja huumorintajuinen. Hänellä on taito piristää minua joka kerta kun tapaamme, hän tervehtii minua vuolaasti halaillen ja pussaillen. Hän innostuu herkästi ja jaksaa touhuta kanssani tunnista toiseen, viihtyy seurassani arkisista askareista villiimpäänkin menoon.

Hänen nimensä on Ulla.

ullap2

Ulla on tänään ensimmäistä kertaa meillä kylässä täällä Oulussa. Vietin päivän kahvitellen ystävieni kanssa, ja kun palasin illalla kotiin, juoksi ovelle vastaan rakas karvakuono, joka asuu maalla vanhempieni ja toisen koiramme kanssa. Jälleennäkemisen riemu oli jälleen kerran rajaton!

Myönnän Ullan olevan vähän lellipentu. Toisin kuin muilla aikaisemmilla koirillamme, Ullalla on erikoislupa nukkua sängyssä. Se on rauhallinen ja siisti, eikä jätä irtokarvaa. Vielä kun asuin kotona vanhempieni luona, Ulla tiesi millon mennään nukkumaan. Huoneeseen mennessäni sängyssä saattoi odottaa tällainen näky:

ullap

Ulla rakastaa olla touhussa mukana. On periaatteessa ihan sama mitä teen, Ulla löytyy takuuvarmasti jostain lähettyviltä. Ullasta on ihan kiva surffailla internetissäkin yhdessä:

ullap3

Parasta Ullassa on ehkä leikkisyys ja jatkuva into oppia jatkuvasti uusia asioita. Ulla on äärettömän miellyttämishaluinen, mikä tekee koulutuksesta helppoa ja palkitsevaa molemmin puolin. Rodultaan tyttö on espanjanvesikoira, mikä takaa sen, että suussa kulkee jatkuvasti jos minkälaista esinettä. Lemppareita on pesupallot, joita on varastettu äidiltä jo melkoinen kasa. Ulla noutaa, kantaa, ui ja viettää melkoista prinsessan elämää.

ullap5ullap4

Koiraksi Ullalla on persoonallinen ääniala. Haukkumisen, murinan, ulvomisen ja vikinän lisäksi se ulisee ja jodlaa tavalla, joilla en ole koirien kuullut ennen ääntelevän. Se on järjettömän herkkä käyttämilleni äänenpainoille. Jos puhun vihaisesti jollekulle, Ulla juoksee luokseni ja pyytelee anteeksi. Perheen kanssa me nauretaan, että se on vähän marttyyri ja ottaa aina kaikki syyt niskoilleen.

ullap6

Lyhyesti sanottuna Ulla on paras koira, jonka olen koskaan tavannut. Nyt se on täällä viikonlopun kylässä, enkä minä aio tehdä muuta kuin nauttia sen seurasta, leikkiä ja treenata hurjasti, näyttää sille uutta kotikaupunkiani. 198496_4087420758078_1343840997_n

Kutsun Ullaa (leikkimielisesti) soulsisterikseni. Meillä on oma tunnarikin. Ulla on heikko kohtani, eikä se edes hävetä! Meillä on kivaa yhdessä, ja se riittää.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Ystävä tuli yökylään

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s